Det er torsdag og tid for ny oppskrift! Jeg har nå laget denne retten to ganger, og det smaker så godt! Dessuten er den veldig enkel å lage, og lett å like.
4 porsjoner
Ingredienser
Pasta
Kjøttbollene
400 gram kjøttdeig
1 fersk chili
1 egg
2 spiseskjeer hvetemel
Krydder: salt og pepper, grillkrydder, cayennepepper, chilipulver
Olje til steking
Saus
1 løk
2 bokser hakkede hermetiske tomater
100 gram revet ost
Slik gjør du
Sett på ovnen på 200 grader på over- og undervarm
Kok pasta etter anvisning på pakken
Finhakk løk og chili
Bland kjøttdeig, finhakket chili, egg, hvetemel og en dæsj av hvert krydder
Form kjøttdeigblandingen til små kjøttboller
Brun kjøttbollene i smør eller olivenolje, stek så løken sammen med kjøttbollene
Rør inn de hermetiske tomatene og la det putre i noen minutter
Legg den ferdigkokte pastaen i en ovnsfast form, rør inn kjøttbollene med sausen, og bland alt godt sammen
Strø over ost
Stek i ovnen 10 minutter
Server gjerne med en salat eller hvitløksbrød ved siden av
Håper det smaker!
Det så utrolig godt ut 🙂
Syns det er fint at du legger ut oppskrifter, denne skal jeg se om jeg prøver i påsken 🙂