Fredagskvelden

God kveld ❤️

Joakim er i Tyskland på guttetur, så jeg er alene hjemme hele helgen og jeg skal NYTE litt alenetid! Joakim og jeg har vært veldig mye sammen siden vi giftet oss i september. Vi har brukt mye tid på hverandre og virkelig prioritert å bli ordentlig godt kjent og å bli ordentlig glad i hverandre, men nå merker jeg at jeg synes det er deilig at vi er litt fra hverandre og at vi får kjenne på savnet. Jeg tror vi har gjort riktig i å bruke mye tid på hverandre. Vi giftet jo oss tross alt uten å vite hvem den andre er, men nå er vi såpass trygge på hverandre og vi er virkelig stabile at det er godt at vi kan være fra hverandre uten et snev av bekymring.

Jeg har tenkt å lage meg en deilig pasta middag (jeg elsker jo pasta!), sette meg på sofaen med Cleo og rett og slett bare kose meg alene. Jeg er veldig sosial og liker godt å være rundt mennesker, men noen ganger trenger jeg faktisk bare å være alene med mine tanker og følelser. I dag er en sånn dag.

 

Sminkefri og klar for en avslappende kveld!

 

Jeg har gått lang tur med Cleo i solen, og bare tittet på mennesker og nytt tiden. Derfor synes jeg det er så fint å bo på Løkka – for her kan man faktisk bare gå ut døra og bare se på mennesker. Her er det liv rett utenfor, og man føler seg aldri “alene”.

Har du noen tips til noen gode serier man kan se? Hva er dine planer for helgen?

Ha en fin fredagskveld ♡

 

signature-fontsInstagram HER

Vennene mine og vennene dine

God dag ❤️

Det var ingen tvil om at jeg ikke bare ønsket å finne mannen i mitt liv, men jeg hadde også et stort ønske om at vennene mine ville godt overens med vennene til Joakim. Jeg har en stor vennegjeng som jeg er utrolig glad i, og som støtter meg og mine valg. Det var utrolig hyggelig at så mange kom i bryllupet, for det var jo en helt ukjent og ny opplevelse for meg der jeg trengte å ha vennene mine rundt meg. Tenk hvis det gikk dårlig og Joakim og jeg ikke klikket i det hele tatt?

Det som var så fint å se er ikke bare at vennene mine virkelig koste seg i bryllupet, men de koste seg sammen med vennene til Joakim! Alle klikket så bra og det ble en utrolig morsom fest med mye smil og latter. Det var rørende å se at de kom så godt overens og at praten fløt mellom alle sammen. Jeg tror ikke det var et eneste kleint øyeblikk under hele bryllupet.

 

 

Vi har i tiden etter bryllupet hatt noen fester hvor begge vennegjengene har vært med, og det er gøy at det går så fint! Vi er veldig glade i dere og setter pris på all støtten vi har fått av det som nå er vennene våre, og ikke bare vennene mine og vennene dine♡

 

signature-fontsInstagram HER

Fra gift til lykkelig gift

God kveld ❤️

Da jeg meldte meg på Gift ved første blikk hadde jeg aldri i verden trodd at alt som har skjedd skulle skje. På ett år har jeg ikke bare giftet meg, men jeg har solgt leiligheten min, kjøpt ny leilighet med Joakim, og vi venter barn. Det hadde jeg aldri sett for meg!! Men jeg er utrolig glad for at det har skjedd, og for at Joakim og jeg er så lykkelig som vi er nå.

Men veien fra bare å være gift til å være lykkelig gift har vært både tøff og morsom. Vi giftet oss jo på TV, vi hadde aldri møtt hverandre før og visste ikke hva den andre het, vi visste virkelig ingenting om hverandre. Vi brukte derfor litt tid på å bli ordentlig godt kjent og på å bli ordentlig glad i hverandre. Det er ikke noe som skjedde over natta, men jeg er glad vi bestemte oss tidlig for at dette ønsket vi å satse på og se om det kunne bli ekte kjærlighet. Vi var begge klare for å jobbe hardt og vi visste at det ikke kom gratis. Vi måtte jobbe hardt.

I Gift ved første blikk og i tiden etter hadde vi våre utfordringer, og vi måtte bruke tiden og hjelpen vi fikk til å takle disse utfordringene og se hvordan vi kunne bygge opp en god dynamikk sånn at vi begge følte oss trygge på hverandre. Det er jo selvfølgelig aldri 100% trygt å gifte seg med noen man ikke kjenner. Vi hadde begge vært single i noen år og hadde innarbeidet oss våre egne rutiner og måter å leve på, så det kom jo til å bli vanskelig uansett å skulle plutselig tilpasse seg en annen person. De fleste beslutninger måtte plutselig diskuteres og begge måtte være enige, for vi skulle jo leve sammen.

 

 

Jeg vil si at den største forskjellen på Gift ved første blikk og Lykkelig gift ved første blikk er at i Gift så var vi ikke helt “settled”. Vi brukte fortsatt tiden til å bli kjent med hverandre, og vi hadde våre krangler og uenigheter. I Lykkelig gift, derimot, så var vi veldig mye tryggere på hverandre og vi var begge helt sikre på at vi ønsket å være sammen med hverandre, kreve det det ville kreve. Dere som har sett på begge programmene ser en tydelig forskjell på Gift ved første blikk og Lykkelig gift. Jeg ser i hvertfall at vi ser mye lykkeligere ut i miniserien, og vi ser mye mer stabile ut. Er dere ikke enig?

Vi har selvfølgelig fortsatt våre krangler, men nå er vi lykkelig gift og vi koser oss virkelig i hverandres selskap. Jeg tror vi tok det rette valget om å velge hverandre. Takk til ekspertene som matchet oss og så potensiale til at kjærligheten kunne vokse mellom oss ♡

 

signature-fontsInstagram HER

Magien med en ren leilighet

Reklame | Spons Freska

God fridag ❤️

Nå har jeg sagt det mange ganger, men jeg sier det igjen: jeg elsker virkelig leiligheten vi har flyttet inn i! Så jeg har vært veldig opptatt av å holde den ren og ryddig, men med en hund i hus og en litt lat Sara (og Joakim) til tider, så merket jeg at leiligheten trengte en grundig vask.

Både jeg og Joakim synes det er gørrkjedelig å vaske, og synes det er et tiltak å sette igang. Vi var derfor så heldige å få en renholder fra Freska fra på besøk, så vi slapp å gjøre det selv. Følelsen og lukten av et rent hjem er magisk. Freskas profesjonelle renholdere kan virkelig jobben sin og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

 

 

Freska tilbyr profesjonell rengjøring av alle rom. Alle flater rengjøres (inkludert dørhåndtak, dørkarmer, speil, etc.) de støvsuger, tørker støv, mopper alle gulv, og fjerner avfallet ditt. Og om du legger frem rent sengetøy på soverommet så bytter de det for deg. Du får et skinnende rent hjem mens du er på jobb! Hvor fantastisk er ikke det?

 

 

Ved å trykke her kan du enkelt og trygt bestille rengjøring til ditt hjem. De kommer tidsnok og har god kundeservice, så Freska anbefales på det sterkeste!

Nå skal jeg sette meg i sofaen med Cleo og legge beina høyt på bordet og nyte lukten av en nyvasket leilighet på en regnfull fridag som denne.

 

Ha en fin dag ♡

 

signature-fontsInstagram HER

Å få barn på Løkka, hvor farlig er det egentlig?

God kveld ❤️

I det siste har det florert av negative kommentarer på diverse medier (spesielt på Kvinneguiden). Folk som ikke kjenner oss eller vet noen ting om oss, føler seg berettiget til å kritisere vårt valg av kjøp av leilighet. Det er VÅRT valg! Jeg vet jeg ikke burde bry meg og bare riste det av meg, men det går litt under huden på meg. Når det er sagt setter jeg uendelig stor pris på alle de hyggelige kommentarene jeg har fått ♡

 

 

Mye av kritikken går ut på at vi bor på bakkeplan, og at det er utrygt for babyen vår å vokse opp på Løkka. En ting som plutselig ble veldig viktig for oss er hvor vi skal bo, og vi ville gjerne finne en leilighet som det passet å få barn i. Vi både lette etter leilighet og kjøpte leilighet før vi ventet barn, men vi hadde i tankene at det kunne skje og ville ha en leilighet hvor det var enkelt å komme seg inn og ut med barnevogn osv. Et av mine ønsker var at jeg slapp å gå opp og ned lange trapper med barnevogn når den tid kommer.

For oss var valget lett – vi ønsket begge to å bo i byen hvor alt var tilgjengelig for oss. Det er ikke sånn at jeg har gitt Joakim et valg om at han MÅ flytte med meg til Løkka eller så blir det slutt. Det var sånn at vi tok et felles valg som voksne mennesker gjør, og begge hadde lyst til å bo sammen i byen.

Hver familie må ta sine valg basert på de tingene de synes er viktig. Selv har vi prioritert nærhet til jobb og tilgjengelighet til alt rundt oss. Det gir oss mer tid til hverandre og til barnet som kommer. Tenk på alle mulighetene vi har med barn i byen? Det tar oss 3 minutter til en stor og fin lekeplass i parken, det er flere barnehager rundt oss innen gangavstand, vi har døgnåpne butikker med kun noen hundre meters radius, og vi kan gå i hundre forskjellige retninger når vi skal gå tur med Cleo – istedenfor å gå den samme veien hver eneste gang. Og det viktigste av alt, vi trenger ikke å kjøre til butikken.

Vi har også tidligere sagt at vi mest sannsynlig kommer til å flytte ut av byen når ungen vår er stor nok til å begynne på skolen. Men hvem vet? Kanskje vi trives så godt her og blir? Ingenting er skrevet i stein. Og flytter vi, kan vi flytte ut av bygrensen og bosette oss i et koselig hus med liten hage. Men for nå, så bor vi i en leilighet vi trives veldig godt i, og det er vårt valg. Alle steder har sine gode og dårlige sider. Det viktige er at vi trives der vi bor og at vi er sammen.

 

 

Takk igjen for alle gode kommentarer ♡

 

signature-fontsInstagram HER

 

Vil vi vite kjønnet?

God morgen ❤️

Svaret på om vi vil vite kjønnet er ja. Likevel har jeg full forståelse for de som ikke ønsker å vite det, og synes det er ekstra spennende å vente og vil ha det som en overraskelse til babyen melder sin ankomst.

 

I dag går jeg inn i uke 18 ♡

 

Vi ønsker å vite hvem det er som gjemmer seg i magen. Vi har allerede bestemt oss for navn, både om det blir en gutt eller om det blir en jente, og både Joakim og jeg ønsker å vite det som er mulig å vite om babyen før den kommer. Magefølelsen min har ikke sagt mye om hva som gjemmer seg i magen min, da den har vært ikke-eksisterende. Vi er nysgjerrige og ønsker derfor ikke å vente til november med å få vite kjønnet. Joakim og jeg er veldig enige om dette.

Det er vårt første barn, og nå er alt spennende i utgangspunktet: fødselen, ammingen, hvordan den nye tilværelsen som foreldre blir. Derfor ønsker vi å få å vite kjønnet, så vet vi ihvertfall noe om barnet som kommer. Det viktigste for oss selvfølgelig er at babyen er frisk.

Men om vi holder det hemmelig for dere har vi ikke bestemt oss for enda. Vi får vente og se hva vi føler når den tid kommer ♡

Følg meg gjerne på IG @sara.ij for hyppigere oppdateringer!

 

signature-fontsInstagram HER

Vi har kranglet igjen…

God kveld ❤️

Vi har kranglet, ikke bare en eller to ganger, men mange ganger. Men er det så farlig da?

Jeg har sagt før at jeg tror at god kommunikasjon er nøkkelen til et lykkelig forhold, og det står jeg ved. Men hva er egentlig god kommunikasjon i et parforhold? For meg er god kommunikasjon at man ser den andre, at man forstår den andre, og at man lytter til den andre.

Jeg tror at mange forhold kunne vært reddet hvis parene endret på måten de kommuniserer med hverandre på. Det er ofte dårlige vaner som gjør at par krangler. Det kan være måten man sier ifra om ting på, eller til og med bare måten man ser på hverandre på, og som den andre misforstår eller blir såret av. Det blir som en ond sirkel. Ofte handler jo en krangel om noe helt annet enn det man faktisk krangler om (vi har nok av sånne eksempler), og jo mer man irriterer seg på hverandre, jo større blir sirkelen og desto vanskeligere blir det å komme ut av den. Mange par husker ikke engang hva halvparten av kranglene deres handlet om, bare at kommunikasjonen føltes umulig.

 

 

En av de viktigste tingene vi har gjort i vårt forhold er at vi har fokusert på “paret vårt” og hva det trenger, istedenfor å ha fokus på kun en av oss. Vi har også blitt veldig gode på å fortelle hverandre hva “jeg” føler, i stedet for å snakke om hva “du” gjør. Vi har lært oss at det ikke er så farlig hvor ofte eller hva vi krangler om, så lenge vi er flinke til å reparere etterpå. Og det er nettopp der den gode kommunikasjonen kommer inn.

Vi snakker om kranglene våre i etterkant når begge er rolige, og forteller hverandre hva vi føler og hva vi ønsker at den andre gjør/ikke gjør. Vi reparerer. Målet med reparasjonen er å forstå hva som gikk galt, og hvordan vi kan gjøre vår neste krangel eller diskusjon mer konstruktiv. Med tiden har vi blitt flinkere til å avslutte kranglene våre fortere, og begynne å reparere tidligere. Før kunne vi krangle eller ha opphetede diskusjoner som om vi prøvde å vinne en konkurranse, men nå roer vi oss mye fortere ned og forteller hverandre hva vi trenger av den andre. Vi har lært oss å si unnskyld og vi har lært oss å tilgi hverandre.

 

signature-fontsInstagram HER

Gravidoppdatering uke 17 (16+5)

God kveld ❤️

Helt siden vi fikk se baby på torsdag så har jeg tenkt mye på hvordan den har det og hvordan den ser ut. Nå gleder jeg masse til november og til å starte på reisen som mor! Jeg er i dag i uke 17 (16+5) og ultralyden den 7.juni nærmer seg. Det blir så fint å få sett babyen igjen og få bekreftet at alt står bra til med han/henne.

 

 

Foreløpig termindato: 7.november.2019

Forandringer på kroppen: Magen har ikke vokst så veldig mye mer siden sist, så jeg gleder meg til den popper ordentlig ut. Puppene fortsetter å vokse, og jeg måtte kjøpe et nytt sett med amme bhér (igjen).

Formen min: Formen min har vært litt dalende i det siste. Jeg har slitt med en hodepine som kommer og går, og for bare noen dager siden fikk jeg et blodtrykksfall og svimte av. Jeg må være flinkere til å sette meg ned når jeg merker at jeg blir svimmel!

Humøret mitt: Humøret mitt har egentlig vært ganske stabilt i det siste. Har ikke merket så mye til hormonene på den fronten.

Søvn: Jeg sover som jeg alltid har gjort – veldig lett, men jeg er mye tidligere trøtt enn før jeg ble gravid.

Cravings: Asiatisk mat! Fortsatt potetgull.

Vektøkning: Jeg har fortsatt ikke veid meg, og aner ikke hvor mye jeg har gått opp. Mange av buksene mine passer fortsatt så tror ikke jeg har gått opp så mye. Blir spennende å se når jeg veier meg på sykehuset 7.juni!

Neste kontroll: Neste er ordinær ultralyd den 7.juni. Vi fikk jo se baby for noen dager siden, og det var helt fantastisk. Jeg gleder meg enormt til å se baby igjen! Og å få vite kjønnet da.

Andre tanker: Jeg tror det har begynt å gå opp for Joakim at han skal bli pappa. Jeg er glad han ble med meg på legevakten på torsdag så han også fikk sett babyen. Det er jo mye som skjer i kroppen min som han ikke ser, så jeg skjønner jo at det er vanskeligere for han å begripe tanken at det vokser et lite menneske inni meg, men med ultralyden vi hadde på torsdag og vår første ordentlige ultralyd i juni så tror jeg han forstår mye mer.

 

 

Ønsker deg en fabelaktig søndag ♡

 

signature-fontsInstagram HER

Bursdagen til Joakim i bilder

God morgen ❤️

Jeg håper dere har hatt en fin helg!

Jeg har hatt en litt hektisk, men veldig fin helg. Joakim fylte 40 år på fredag (hvem skulle trodd?!), så vi var ute og spiste middag med noen venner av han og familien hans. Det var veldig koselig!

Jeg har i noen uker nå planlagt overraskelsesfest for Joakim. Jeg vet hvor mye bursdagen hans betyr for han, og nå som han fylte 40 år tenkte jeg at det var en perfekt anledning å arrangere en skikkelig fest for han. Jeg inviterte vennene hans og vennene mine, og den fine Gift ved første blikk gjengen, og planla å ha festen i parken, hvis været holdt. Ble det dårlig vær hadde jeg tenkt å sende han ut på noe ærend, og så lure alle inn i leiligheten og overraske han der istedenfor. Det begynte å regne i det vi rigget opp, men sluttet heldigvis å regne da jeg skulle ned til leiligheten og hente Joakim! Takk gud for det! Vi bor kun et par minutter unna Sofienbergparken så det var helt perfekt å samle alle sammen rundt noen benker der, blåse opp ballonger, kjøpe inn griller og grillmat, og bare kose oss!

Jeg sa til Joakim at jeg skulle på café med et par venninner, men egentlig så var vi på butikken og handlet inn alt vi trengte. Så dro vi til parken og ordnet alt. Jeg gikk så ned til leiligheten og sa til Joakim at han skulle bli med på tur med Cleo. Jeg og Joakim går ofte tur sammen med Cleo så det var ikke noe nytt for han. Han ble med og på veien opp så han “40” ballongene, og sa til meg at det var hyggelig at noen andre også feiret 40 års dagen sin. Så så han to venninner av meg og sa: “åh der er x og x, hva gjør de her?”. Og da gikk det opp for han. Han felte noen tårer og jeg så at han ble overrasket og veldig veldig glad! Han hadde virkelig ingen anelse om at jeg arrangerte noe som helst for han (jeg er god til å ljuge, haha), og det var gøy å se hvor overrasket han ble.

Her ser dere noen bilder fra dagen! Jeg tror alle koste seg!

Fineste Mariel 💜

Cleo var selvfølgelig også med og feiret papsen 🎈

 

Tusen takk for en super fin dag ♡

 

signature-fontsInstagram HER

Gravidjournalen

God ettermiddag ❤️

I dag da jeg ryddet litt i skuffer så oppdaget jeg at jeg kjøpte en gravidjournal for et par måneder siden. Den har gått helt i glemmeboka og jeg er så glad jeg fant den! Helt siden vi fikk se baby i går så har jeg tenkt mye på om det er en jente eller gutt, hvordan den ser ut, hvordan personlighet den har, og rett og slett bare gledet meg enda mer til november. Det var som en liten “wake-up call” å få se et levende vesen inni meg. Det kan virkelig ikke forklares, det må oppleves.

Gravidjournalen skal jeg definitivt begynne å skrive i. Jeg tror det blir en fin greie å se tilbake på om noen år.

 

Journalen inneholder ting som tanker om graviditeten, 1. trimester, kroppen min, i ventetiden, etc. Jeg gleder meg både til å begynne å skrive i den og til å få fylt ut hele (for da kommer baby ♡).

Har du en gravidjournal du skrev i da du gikk gravid? Var den nyttig for deg?

 

signature-fontsInstagram HER