OPPSKRIFT: PASTAFORM MED HJEMMELAGDE KJØTTBOLLER

Det er torsdag og tid for ny oppskrift! Jeg har nå laget denne retten to ganger, og det smaker så godt! Dessuten er den veldig enkel å lage, og lett å like.

 

4 porsjoner

Ingredienser

Pasta

Kjøttbollene

400 gram kjøttdeig

1 fersk chili

1 egg

2 spiseskjeer hvetemel

Krydder: salt og pepper, grillkrydder, cayennepepper, chilipulver

Olje til steking

Saus

1 løk

2 bokser hakkede hermetiske tomater

100 gram revet ost

Slik gjør du

Sett på ovnen på 200 grader på over- og undervarm

Kok pasta etter anvisning på pakken

Finhakk løk og chili

Bland kjøttdeig, finhakket chili, egg, hvetemel og en dæsj av hvert krydder

Form kjøttdeigblandingen til små kjøttboller

Brun kjøttbollene i smør eller olivenolje, stek så løken sammen med kjøttbollene

Rør inn de hermetiske tomatene og la det putre i noen minutter

Legg den ferdigkokte pastaen i en ovnsfast form, rør inn kjøttbollene med sausen, og bland alt godt sammen

Strø over ost

Stek i ovnen 10 minutter

Server gjerne med en salat eller hvitløksbrød ved siden av

Håper det smaker!



Instagram HER – Snapchat HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg