HVORFOR HAR JEG IKKE BLOGGET PÅ SÅ LENGE?

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har blogget på så lenge og om jeg har lagt ned bloggen og om jeg kommer til å fortsette å blogge. Det ærlige svaret er at jeg ikke vet.

Jeg er en person som ofte vil prestere godt i alt jeg gjør, og hvis jeg føler at jeg ikke helt klarer å prestere så gnager det på meg. Jeg følte på et tidspunkt at bloggen ble enda et område jeg måtte prestere i, og når jeg ikke helt fikk det til eller oppdaterte bloggen med meningsfulle innlegg ofte nok så mistet jeg motivasjonen. Jeg elsker å skrive og synes det er utrolig trist at motivasjonen ble borte, så jeg håper og krysser fingrene for at den sakte men sikkert kommer tilbake. Bloggen har bidratt til at jeg både har utviklet meg som person og lært utrolig mye om meg selv, ved å bruke den som en plattform til å reflektere over hva som skjer i hverdagen min og hvordan jeg kan gjøre ting bedre. Den har også, som jeg har fortalt tidligere, hjulpet Joakim med å forstå meg bedre da jeg synes det er lettere å skrive ned tanker og følelser enn å snakke om dem. Derfor ønsker jeg ikke å legge ned bloggen helt.

Nå som jeg har blitt mamma vet jeg at det vil bli mindre tid til å drive med blogg og andre sosiale plattformer, men jeg vil gjerne, sakte men sikkert, begynne å skrive igjen. I mellomtiden vil jeg takke alle dere som har klikket dere inn her til tross for at jeg ikke har gitt lyd fra meg på så lenge. Jeg håper dere har forståelse for at ting går opp og ned noen ganger!

 

 

Den siste måneden i svangerskapet ble en lang måned, og ventetiden dro veldig ut. Jeg vil gjerne dele mine tanker om den siste tiden som gravid og min fødselshistorie med dere, så dette vil komme i et eget innlegg om et par dager.Instagram HER – Snapchat HER

10 kommentarer
  1. Koselig å følge dere i hverdagen med lille baby Ella. Håper ikke du slutter helt da. Og har full forståelse på at det nå er andre ting som krever dere. Håper du nyter tiden med prinsessen. Og håper du får hvilt deg skikkelig innimellom . Klemmer 😍

   1. Tusen takk for tålmodigheten ♡ Nå kjenner jeg at motivasjonen kommer tilbake og det er deilig å føle at jeg har energi til å skrive igjen!

  2. Savnet såååå mat tipsene dine😊Du gidde meg så mye gode tips ❤️ å gratulere sååå masse med den nydelige Pia ❤️❤️

  3. Så koselig å se liv på bloggen igjen. Men Ella er viktigst nå. Åsså er du heldigvis på snap og Instagram. Nyt tiden med hverandre.

  4. Så koselig at du er tilbake😀Har tittet innom hver dag. Gratulerer som mamma😀Gleder meg til å lese fødselshistorien. Ha en fin helg med din lille familie

  5. Heia. Så godt å se deg tilbake på bloggen 🙂 jeg har vært så spent og litt bekymret for deg da det plutselig ble stille på bloggen. Jeg har ikke instagram.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg