I dag var det tid for en enkel og god middag, så jeg har laget pastagrateng med kjøttpølse og brokkoli.
Ingredienser (4 porsjoner):
250 gram ukokt pasta
4 skinnfrie kjøttpølser
1 brokkolihode
3 dl fløte
200 gram revet ost
1 teskje salt
1 teskje pepper
1 teskje malt muskatnøtt
Fremgangsmåte:
Sett på ovnen med over- og undervarme på 200 grader.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Kutt brokkolien i små trær, og kok den i to minutter.
Kutt pølsene i terninger.
Visp sammen fløte, ost, salt, pepper og muskatnøtt.
Bland alt sammen i en ildfast form.
Stek i ovnen i 20 minutter.
Voila! Håper det smaker!
2 kommentarer
Dette så kjempegodt ut! 🤩 Må prøves! 😀
Den er veldig god! Husk muskatnøtt, det gjør hele måltidet ☺️